Roman Mikulec a Veronika Remišová majú COVID-19

NETKY.SK • 2 Február 2022, 11:28 • 2 min
Roman Mikulec a Veronika Remišová majú COVID-19

BRATISLAVA - Minister a ministerka sú bez príznakov a pracujú z domu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) a ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) mali pozitívny test na ochorenie COVID-19. TASR to potvrdili tlačové oddelenia rezortov. 

 

img

 

„Minister vnútra sa bude riadiť aktuálne platnou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR, ktorá stanovuje päťdňovú karanténu. Vzhľadom na jeho dobrý zdravotný stav vykonáva agendu, ktorá to umožňuje, z domu, vrátane dnešného rokovania vlády, na ktorom je prítomný online,“ uviedla riaditeľka tlačového odboru Ministerstva vnútra SR Barbara Túrosová.

 

Prečítajte si tiež: Eduard Heger plánuje uvoľňovať opatrenia

 

Mikulec mal pozitívny výsledok PCR testu v utorok podvečer. Test absolvoval bez akýchkoľvek príznakov alebo zdravotných komplikácií vzhľadom na plánovanú služobnú cestu do Francúzska. V rovnaký deň podstúpil aj antigénne testovanie pred návštevou základnej školy, ktorý vyšiel negatívny.

 

img

 

Ministerka investícií pracuje z domu, nemá žiadne symptómy. „Vzhľadom na to, že na ministerstve stúpa počet prípadov koronavírusu, objednala sa v pondelok 31. januára preventívne na PCR test, napriek tomu, že nemala žiadne príznaky. Výsledok jej prišiel počas zasadnutia koaličnej rady, okamžite informovala zúčastnených a odišla domov,“ uviedol vedúci tlačového oddelenia Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Andrej Ďuríček.

 

Dodal, že vicepremiérka si vzhľadom na množstvo stretnutí v rámci pracovných povinností každý deň robí antigénový test.

 

Možno vás zaujme: Hlavný hygienik Mikas dostal COVID-19

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies