Roman Luknár sa objaví v najnovšom filme série Smrtonosná pasca

NETKY.SK • 2 Jún 2012, 21:43 • 2 min
 Roman Luknár sa objaví v najnovšom filme série Smrtonosná pasca

Roman Luknár sa objaví v najnovšom filme série Smrtonosná pasca - Celebrity Slovenský herec Roman Luknár sa objaví v štvrtom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca. Informuje o tom webová stránka cas.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský herec Roman Luknár sa objaví v štvrtom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca. Informuje o tom webová stránka cas.sk. Štyridsaťsedemročnému hercovi sa podarilo zaujať na kastingu k snímke A Good Day To Die Hard, v ktorej hlavnú postavu Johna McClanea opäť stvárni herec Bruce Willis. Rodák z Bratislavy sa však s týmto slávnym hercom na pľaci nestretol.

Luknár, ktorý je známy ako Dušan Jančo zo seriálu Panelák (2008) či z filmov Nedodržaný sľub (2009) Pokoj v duši (2009) alebo Lidice (2011), si v Smrtonosnej pasci zahral postavu ruského oligarchu, aj keď sa zaujímal o úlohu taxikára. "Zahral som to hneď na prvýkrát. Prišiel som na pľac a tam to bolo už všetko prichystané, režisér povedal čo chce a šlo sa na to,“ povedal herec. "Raz som si to prešiel a režisér vyskočil a povedal ‘great‘,“ uviedol Luknár, ktorý si spoluprácu so zahraničným štábom veľmi pochvaľoval. "Tam to šliape ako hodinky, každý vie, čo má robiť. Dokonca som dostal svoj karavaník, kde som čakal na výstup a nosili mi stále nejaké jedlo a mrkvové šťavy,“ dodal herec.

Film A Good Day To Die Hard, v ktorom sa predstavia aj Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch a Yuliya Snigir, režíruje John Moore, scenár napísal Skip Woods. Snímka bude mať v slovenských kinách premiéru 14. februára 2013.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona