Rolls-Royce údajne chystá zníženie počtu zamestnancov o vyše 4 tisíc

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 12:57 • 2 min
Rolls-Royce údajne chystá zníženie počtu zamestnancov o vyše 4 tisíc

LONDÝN - Britský výrobca leteckých motorov Rolls-Royce odmietol potvrdiť alebo vyvrátiť správu o tom, že chystá zrušenie 4 tisíc pracovných miest v rámci snahy o zredukovanie nákladov a zvýšenie zisku.

slovakia

left justify in out

Nedeľník Sunday Times uviedol, že firma plánuje redukciu počtu stredných manažérov a kancelárskych zamestnancov. Rolls-Royce, ktorý už skôr uviedol, že reštrukturalizuje s cieľom znížiť náklady, však vyhlásil, že nebude komentovať "terajšie špekulácie médií". Informuje o tom portál bbc. com.

"V januári sme ohlásili zjednodušenie nášho podnikania a začali sme prácu na reštrukturalizácii našich podporných a manažérskych funkcií," konštatoval Rolls-Royce vo vyhlásení. Tento program podľa firmy prinesie "významnú redukciu nákladov", ale dodala, že detaily predstaví v piatok na podujatí pre "finančných analytikov a investorov".


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies