Rolls-Royce Motor Cars oznámila úsvit nového super luxusného vozidla

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 09:19 • 2 min
Rolls-Royce Motor Cars oznámila úsvit nového super luxusného vozidla

BRATISLAVA - Rolls-Royce Motor Cars oznámila meno svojho pripravovaného vozidla. Tento nový zmyselný a vzrušujúci drophead nesie názov Rolls-Royce Dawn.

slovakia

left justify in out

„Náš nový Rolls-Royce Dawn sľubuje výnimočné, zvodné stretnutie ako doposiaľ žiaden Rolls-Royce,“ hovorí Torsten Mueller-Oetvoes, generálny riaditeľ spoločnosti. „Dawn je nádherný nový kabriolet s názvom, ktorý vyjadruje nové príležitosti, ktoré prináša každý nový deň – akési prebudenie či otvorenie zmyslov a výbuch slnečného svitu. Bude to najspoločenskejšie z luxusných vozidiel pre krásnych ľudí, ktorí sa chcú kúpať v slnečnom svetle svetového spoločenského diania.“ 

 

Nový Rolls-Royce Dawn oživí už známe a veľmi unikátne Rolls-Royce meno, prvýkrát použité v roku 1949, no len pre 28 špeciálnych drophead modelov vyrobených od roku 1950 do roku 1954. Vtedajší nový začiatok automobilky Rolls-Royce, pôvodný Silver Dawn, bol prvý Rolls-Royce s továrensky vyrobenou karosériou. Modely Rolls-Royce Drophead nesúce názov Dawn, boli, a aj naďalej sú, vyrábané na zákazku pre individuálnych klientov, čo zaručuje ich jedinečnosť a výnimočnosť.

 

´Dawn´ dokonale vyjadruje osobnosť nového Rolls-Royce. Po zahmlenom očakávaní jeho príchodu sa vynára z éterickej tmy noci do sveta zaliateho svetlom úsvitu. Ranný chlad svitania dodá erotické chvenie, prebúdzajúce zmysli a vášne. Rovnako ako Eleanor Thornton, považovaná mnohými za inšpiráciu pre ornament Spirit of Ecstasy, sa Rolls-Royce Dawn ujme role múzy, uisťujúca svojho majiteľa, že každé nové ráno so sebou prináša nekonečné možnosti.

Rolls-Royce Dawn bude uvedený na trh v priebehu prvého štvrťroka 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona