Rolls-Royce debutuje v hre Forza Motorsport 5

NETKY.SK • 15 August 2014, 09:32 • 2 min
Rolls-Royce debutuje v hre Forza Motorsport 5

BRATISLAVA - Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars, stelesnenie luxusu, po prvý raz vstupuje do sveta videohier. Wraith, najvýkonnejší a najdynamickejší model v histórii značky Rolls-Royce, je exkluzívne k dispozícii v hre Forza Motorsport 5 pre Xbox One.

slovakia

left justify in out

Rolls-Royce Wraith, ktorý si všetci majitelia hry Forza Motorsport 5 môžu stiahnúť bezplatne, umožní hráčom šoférovať, spoznávať a vychutnať si toto super luxusné auto v neuveriteľne realistickej vizuálnej podobe. Hra Forza Motorsport 5 od spoločnosti Turn 10 Studios obsahuje úplne nový grafický softvér, ktorý vznikol exkluzívne pre Xbox One. Prináša stvárnenie fyzického materiálu, ktoré nanovo vytvára skutočné vlastnosti tisícov jedinečných materiálov. Dvere s otváraním v protismere jazdy odhaľujú prepychový moderný interiér s množstvom drevených a kožených detailov, ktoré pôsobia tak skutočne, akoby ste sa ich mohli dotknúť.

 

Dizajn širokej strešnej línie tejto značky sa objavuje spolu so svetlami Bespoke Starlight Headliner, ktoré obsahujú lampy z vyše 1340 optických vláken, takže výsledkom je hviezdami posiaty interiér ponúkajúci hráčom vrcholne štýlovú jazdu. Výkon 624 k zo 6,6-litrového dvanásťvalcového motora twin-turbo bez námahy odovzdáva systém Satellite Aided Transmission. Ide o priekopnícku technológiu, ktorá spája prevodovku auta s údajmi GPS, takže Wraith má vždy zaradený správny rýchlostný stupeň, a preto je kedykoľvek pripravený predviesť svoju značnú silu.

 

 

Marc Mielau, generálny riaditeľ marketingového oddelenia spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars, povedal: „Teší nás tento prvý krok do sveta videohier, ktorým sme priniesli Wraith, doteraz najvýkonnejší model značky Rolls-Royce, do hry Forza Motorsport 5. Hráči budú mať z hry celkom nový druh pôžitku vďaka kultovým prvkom modelu Wraith, ktoré môžu takto zblízka preskúmať. S hrdosťou predkladáme túto pôsobivú kombináciu prepracovaného luxusu a sebaistej dynamickosti v novej a nesmierne podmanivej podobe.“

 

Wraith bude v ponuke v 12 farebných kombináciách s možnosťou výberu dvoch farieb, ktorá je pre Rolls-Royce typická.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies