Rolling Stones odohrajú dnes neohlásený klubový koncert v Paríži

NETKY.SK • 25 Október 2012, 12:23 • 2 min
Rolling Stones odohrajú dnes neohlásený klubový koncert v Paríži

Rolling Stones odohrajú dnes neohlásený klubový koncert v Paríži - Kultúra Legendárna anglická rocková skupina Rolling Stones oznámila, že pre 350 šťastlivcov odohrá dnes večer vopred neohlásený klubový koncert v Paríži. Krátko po oznámení koncertu na soc

slovakia

left justify in out

img

Legendárna anglická rocková skupina Rolling Stones oznámila, že pre 350 šťastlivcov odohrá dnes večer vopred neohlásený klubový koncert v Paríži. Krátko po oznámení koncertu na sociálnej sieti Twitter zaplavili parížsky bulvár Champs Élysées fanúšikovia skupiny, ktorí prejavili záujem kúpiť si prísne limitované vstupenky za 15 eur.
      Každý si mohol kúpiť najviac dve vstupenky, ktoré sú na meno a účastník koncertu sa musí preukázať občianskym preukazom alebo iným dokladom s menom.
      Koncert je prípravou pred dvoma vystúpeniami kapely pri príležitosti jej 50. výročia, ktoré sa uskutočnia v Londýne a americkom meste Newarku.
      Gitarista Ronnie Wood v rozhovore pre hudobný magazín New Musical Express tento týždeň avizoval, že Rolling Stones by mohli pred koncertmi vo veľkokapacitných halách odohrať niekoľko koncertov v malých kluboch. Spomenul aj to, že koncerty by odohrali pod svojou niekdajšou prezývkou Cockroaches (Šváby).
      Skupina naposledy odohrala koncert pred piatimi rokmi, pripomenula agentúra AP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies