Roland Garros: Wozniacka rezolútne vrátila Knappovú na zem

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:07 • 2 min
Roland Garros: Wozniacka rezolútne vrátila Knappovú na zem

PARÍŽ - Dánska niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek Caroline Wozniacka nasadená ako piata zvíťazila v utorňajšom stretnutí 1. kola dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros na antuke v Paríži nad Karin Knappovou jasne 6:3, 6:0.

slovakia

left justify in out

Talianka minulý týždeň získala titul na prípravnom podujatí v nemeckom Norimbergu, ale na Dvorci Suzanne Lenglenovej sa nedokázala presadiť proti odolnej hre favoritky. Severanka s poľskými koreňmi Wozniacka nechala súperku hrať a "vyhádzať sa". Mala pomer "winnerov" a nevynútených chýb 6:9, zdolaná skončila na extrémne divokejších hodnotách 29:50.

 

Dvadsaťštyriročná dvojnásobná finalistka newyorských US Open Wozniacka zvýšila v bilancii zo vzájomných konfrontácií s 27-ročnou 42. hráčkou renkingu WTA Knappovou na 3:0. V 2. kole ju preverí nemecká bývalá členka Top 15 Julia Görgesová (72.), ktorá v histórii zaostáva len 3:4, pričom na antuke vedie 2:0.

 

Wozniacka hrá na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska deviaty raz. Pred piatimi rokmi bola vo štvrťfinále, nestačila v ňom na Talianku Francescu Schiavoneovú, neskoršiu šampiónku. Vlani sa lúčila už v 1. kole, zaskočila ju Belgičanka Yanina Wickmayerová.

Dvojhra žien - 1. kolo:
Caroline Wozniacka (Dán.-5) - Karin Knappová (Tal.) 6:3, 6:0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies