Roland Garros: Venus o 3-tisíc chudobnejšia za neúčasť na tlačovej besede

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 10:58 • 2 min
Roland Garros: Venus o 3-tisíc chudobnejšia za neúčasť na tlačovej besede

PARÍŽ - Odmietnutie účasti na tlačovej konferencii po pondelňajšej prehre 6:7 (5), 1:6 so Sloane Stephensovou v 1. kole dvojhry na grandslamovom Roland Garros v Paríži bude stáť americkú tenistku Venus Williamsovú 3000 dolárov.

slovakia

left justify in out

Pokutu jej vymerali organizátori. Staršia zo sestier Willamsových a najstaršia zo všetkých účastníčoch tohtoročnej singlovej súťaže žien odbila médiá len prepisom zhodnotenia duelu. Tridsaťštyriročná niekdajšia líderka svetového rebríčka Venus Williamsová štartovala na RG osemnásty raz a jej rekordom vo francúzskej metropole zostáva finále ročníka 2002, v ktorom nestačila na svoju mladšiu sestru Serenu. V priebehu troch rokov sa už druhý raz v Paríži lúčila v prvom kole, z ostatných 13 grandslamových vystúpení sa najkratšie vyskytovala v pavúku piaty raz.

 

Web Tennis World vyrukoval so špekuláciou, že na 7-násobnú singlovú grandslamovú šampiónku Venus mohlo nadštandardne doľahnúť vedomie definitívneho ústupu z pozícií a blížiaceho sa konca kariéry. Okrem toho však dôvodom absencie na tlačovke vraj mohol byť aj fakt, že Stephensová v minulosti verbálne išla proti spomenutej Serene a rodina odvtedy Sloane príliš nepraje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies