Roland Garros: Súperkou Cibulkovej bude Afričanka trénujúca v Trnave

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 12:55 • 2 min
Roland Garros: Súperkou Cibulkovej bude Afričanka trénujúca v Trnave

Paríž - Stredajší zápas 2. kola dvojhry na Roland Garros medzi slovenskou tenistkou Dominikou Cibulkovou a Tunisankou Ons Jabeurovou bude mať zaujímavý náboj. Africká hráčka je členkou EMPIRE Tennis Academy v Trnave a jej kondičným trénerom je Maroš Molnár, ktorý v minulosti viedol aj slovenskú jednotku.

slovakia

left justify in out

Na parížskej antuke pôjde o prvý vzájomný zápas medzi Cibulkovou a Jabeurovou. "S Dominikou sme nikdy spolu netrénovali, pretože ona má základňu v Bratislave. Musím povedať, že v Paríži sú so mnou aj zástupcovia akadémie, takže možno mi trochu budú fandiť Trnavčania. Budem sa snažiť urobiť maximum, pohovorím si s trénerom. Cibulkovú každý pozná, možno to je výhoda pre mňa, keďže ona ma dobre nepozná a ja ju viac. Pokúsim sa sústrediť na seba, aby som hrala lepšie a posnažím sa využiť šancu na ešte lepší výsledok ako som mala v minulosti v juniorských časoch na Roland Garros," povedala Jabeurová pre stránku empire-tennis-academy.com.

 

Na margo spolupráce s Molnárom uviedla. "Na Slovensku je to asi ten najšialenejší chlapík. Je to vážne kvalitný kondičný tréner. Na konci minulého roka sme sa pripravovali na sústredení v Liptovskom Jáne a naposledy som s ním mala kondičné cvičenia pred tromi týždňami. Na začiatku roka mi pri kondičnej príprave pomáhal môj manžel, keďže je tiež kondičný tréner. Keď som na Slovensku, spolupracujem s Marošom, keď nie, tak s manželom."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona