Roland Garros: Rybáriková postúpila do 2. kola štvorhry žien

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 18:09 • 2 min
Roland Garros: Rybáriková postúpila do 2. kola štvorhry žien

PARÍŽ - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková a Rumunka Alexandra Dulgherová zvíťazili vo štvrtkovom zápase 1. kola štvorhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (24. mája - 7. júna, celková dotácia 28 028 600 eur, antuka) nad nemecko-luxemburským tandemom Mona Barthelová, Mandy Minellová 6:3, 4:6, 6:3. Napokon sa im nevypomstilo, že v druhom sete premrhali náskok 3:1. V tretej časti sa presadili na príjme v siedmom aj deviatom geme.

slovakia

left justify in out

Rybáriková a Dulgherová sa v 2. kole deblovej súťaže na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska 2015 stretnú so Španielkami Maríou-Teresou Torróovou-Florovou a Silviou Solerovou-Espinosovou. Už majú istotu 130 bodov do príslušného renkingu a spoločnej prémie 18 000 eur.

 

Pre 26-ročnú piešťanskú rodáčku Rybárikovú je tento úspech povzbudením po stredajšom debakli 2:6, 0:6 od Talianky Flavie Pennettovej v 2. kole dvojhry.

 

Rybáriková má na RG osobný rekord vo štvorhre v podobe vlaňajšieho 3. kola. Takisto minulý rok bola v debli v semifinále Wimbledonu, zhodne s Nemkou Andreou Petkovicovou.

Štvorhra žien - 1. kolo:
Alexandra Dulgherová, Magdaléna Rybáriková (Rum./SR) - Mona Bathelová, Mandy Minellová (Nem./Lux.) 6:3, 4:6, 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies