Roland Garros: Prestížne podujatie už bez slovenských tenistov, Rybárikovu sklamalo vlastné podanie

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 08:55 • 2 min
Roland Garros: Prestížne podujatie už bez slovenských tenistov, Rybárikovu sklamalo vlastné podanie

Paríž - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nevyužila šancu postúpiť prvýkrát v kariére do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Proti Kolumbijčanke Mariou Duqeuovej-Marinovej viedla na parížskej antuke 6:1, 2:0, napokon však ťahala za kratší koniec. Druhý set prehrala 3:6 a tretí po veľkom boji 6:8. Slovensko tak prišlo aj o posledné želiezko v singli.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rybárikovú po skončení zápasu mrzelo množstvo nevyužitých šancí. "Bol to náročný zápas a myslím si, že sme mali aj kvalitné výmeny. Vedela som, že Kolumbijčanka bude na jej obľúbenej antuke veľmi nebezpečná. Štýl, ktorým hrá, mi nesedí. Zradil ma najmä servis, ktorý ma držal v 1. kole. Vôbec som si s ním nevedela pomôcť. V závere zápasu som toho už mala dosť, také dlhé a náročné stretnutie som dávno neodohrala, po operácii ešte ani jedno. Mrzí ma, že som mala asi najlepšiu šancu postúpiť na Roland Garros do 3. kola. Pred turnajom by som tento výsledok brala, ale po prehratom zápase cítim sklamanie. Celkovo som však rada, že herne mám na prvú stovku a viem predvádzať rovnaký tenis ako pred zranením,"  uviedla Rybáriková po zápase.

 

Slovenku teraz čaká presun na obľúbený trávnatý povrch. "Hneď v piatok letíme do Veľkej Británie, kde sa budúci týždeň začína turnaj ITF v Surbitone s dotáciou 100-tisíc dolárov. Také absolvujem ešte dva a následne Wimbledon. Zatiaľ to vyzerá na kvalifikáciu, ale možno sa mi podarí dostať aj do hlavnej súťaže," dodala Rybáriková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona