Roland Garros: Po jednotke a dvojke skončila aj trojka Radwanská

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 15:07 • 2 min
Roland Garros: Po jednotke a dvojke skončila aj trojka Radwanská

PARÍŽ - Štvorka turnaja Simona Halepová z Rumunska už je najvyššie nasadenou tenistkou na antukovom grandslamovom Roland Garros v Paríži. Trojka "pavúka", Poľka Agnieszka Radwanská, totiž v piatok v 3. kole dvojhry žien senzačne nestačila na 21-ročnú Chorvátku Ajlu Tomljanovičovú, 72. v renkingu WTA - dvakrát 4:6 za 1:21 h. Už v 1. kole sa lúčila dvojka hierarchie Na Li a v 2. kole líderka svetového rebríčka a obhajkyňa titulu Serena Williamsová z USA.

slovakia

left justify in out

"Dnes toho bolo málo, čo by sa vyvíjalo zle. Samozrejme, som veľmi šťastná. Čaká ma však 4. kolo, takže nechcem byť až prišťastná. Nemám v povahe byť nejako veľmi extatická a turnaj sa pre mňa ešte neskončil. Tento zápas som vnímala ako zvládnuteľný a takýto prístup mi určite pomohol. Bola som pripravená na najťažší súboj mojej kariéry. Súperka robila všetko, čo som predpokladala. Pociťujem k nej obrovský rešpekt, ale dnes asi nemala svoj najlepší deň. Využila som to a diktovala som hru. Pekne sa to poskladalo," povedala na tlačovej besede Tomljanovičová. 

 

Záhrebská rodáčka, ktorá tenisovo rástla v Boca Ratone na Floride a označila legendárnu Chris Evertovú za svoju druhú mamu, sa v osemfinále stretne s úspešnou zo zápasu Taylor Townsendová (USA) - Carla Suárezová-Navarrová (Šp.-14). Už o dve kolá si zlepšila svoje maximum na Majors: v 2. kole bola na januárových melbournských Australian Open. Vo francúzskej metropole prd Radwanskou vyradila Talianku Francescu Schiavoneovú a Rusku Jelenu Vesninovú. 

Dvojhra žien - 3. kolo: 
Ajla Tomljanovičová (Chor.) - Agnieszka Radwanská (Poľ.-3) 6:4, 6:4 za 81 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies