Roland Garros: Murray dominoval na svojom neobľúbenom kurte

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 15:51 • 2 min
Roland Garros: Murray dominoval na svojom neobľúbenom kurte

Paríž - Britský tenista Andy Murray sa suverénnym spôsobom prebojoval do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. V osemfinále si ako nasadená jednotka poradil s Rusom Karenom Chačanovom 6:3, 6:4, 6:4.

slovakia

left justify in out

Počas celého zápasu ťažil z kvalitného podania, robil minimum nevynútených chýb a dokázal premieňať brejkbaly. V dueli o postup do semifinále nastúpi proti víťazovi súboja medzi Španielom Fernandom Verdascom a Japoncom Keim Nišikorim.

 

"Snažil som sa meniť tempo hry aj údery. Súpera som nechcel dostať do dobrého rytmu, mohlo by to byť totiž nebezpečné. Dosť fúkalo, takže nebolo jednoduché triafať údery tam, kam som chcel. Snažil som sa však eliminovať chyby aj po taktickej stránke. Po väčšinu času som hral dobre. Tento kurt je odlišný oproti ostatným antukovým, hlavne tu fúka. Na začiatku svojej kariéry som sa tu trápil, ale teraz sa to zlepšuje," povedal Murray v pozápasovom rozhovore priamo na kurte.

 

muži - dvojhra - osemfinále:

Andy Murray (1-V. Brit.) - Karen Čhačanov (Rus.) 6:3, 6:4, 6:4

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies