Roland Garros: Kvitová sa znova potrápila, ale je v 3. kole

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 14:34 • 2 min
Roland Garros: Kvitová sa znova potrápila, ale je v 3. kole

PARÍŽ - Česká dvojnásobná a úradujúca wimbledonská šampiónka Petra Kvitová sa vo štvrtok v 2. kole dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji tenisovej sezóny Roland Garros na antuke v Paríži potrápila so Španielkou Silviou Solerovou-Espinosovou, ale ide ďalej - 6:7 (4), 6:4, 6:2.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná ľaváčka Kvitová dominovala na "winnery" vysoko 46:16, zároveň však spáchala výrazne viac nevynútených chýb - 54:37. Využila 6 z 20 brejkbalov, 27-ročná Solerová-Espinosová (97.) zužitkovala 3 z 8 možností na príjme. Bol to premiérový vzájomný duel.

 

Zverenkyňa Davida Kotyzu Kvitová štartuje na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska siedmy raz a jej miestnym osobným rekordom je semifinále ročníka 2012. Minulý rok prehrala v 3. kole s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou, veteránku nedávno prekonala vo finále prípravného podujatia v Madride (v semifinále tam vyradila americkú líderku hodnotenia Serenu Williamsovú). Medzi najlepšími 32 ju vyzve postupujúca z konfrontácie Ana Konjuhová (Chor.) - Irina-Camelia Begová (Rum.-30).

Dvojhra žien - 2. kolo:
Petra Kvitová (ČR-4) - Silvia Solerová-Espinosová (Šp.) 6:7 (4), 6:4, 6:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies