Roland Garros: Federer nejde proti Lackovi do neznáma

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 18:42 • 2 min
Roland Garros: Federer nejde proti Lackovi do neznáma

PARÍŽ - Slovenský tenista Lukáš Lacko vyzve v 1. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros miestneho šampióna zo sezóny 2009 Rogera Federera.

slovakia

left justify in out

Švajčiara potešilo, že nedostal súpera, ktorého by si musel naštudovať od nuly.

 

"Nie som si istý, ale mám pocit, že som proti nemu už hral v Austrálii. Poznám ho, na okruhu je už pomerne dlho. Nie je pre mňa totálnou neznámou. Viem, že má rád dobrý rytmus a do loptičky udiera skoro po odskoku. Viackrát som s ním trénoval. Nemyslím si, že by tam boli nejaké tajomstvá. Na 1. kole je dobré čeliť niekomu, koho aspoň trochu mám podchyteného," skonštatoval niekdajší líder svetového rebríčka ATP vo dvojhre Federer. 

 

Tridsaťdvaročný bazilejský rodák, čerstvo už 4-násobný otecko, prekonal Lacka v 1. kole rovnako významných melbournských AO 2011 hladko 6:1, 6:1, 6:3. Dvadsaťšesťročný piešťanský rodák má v ostatnom čase na Majors smolu: v januári na južnej pologuli "chytil" na úvod Srba Novaka Djokoviča (3:6, 6:7 /2/, 1:6). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies