Roland Garros: Djokovič vyrovnal s Bautistom Agutom na 1:1, dohrávka v stredu

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 07:46 • 2 min
Roland Garros: Djokovič vyrovnal s Bautistom Agutom na 1:1, dohrávka v stredu

PARÍŽ - Aj utorňajší program na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži poznačil dážď.

slovakia

left justify in out

Rozohraté zápasy na štyroch najväčších dvorcoch museli najskôr po necelej hodine prerušiť a hoci po tretej popoludní sa opäť začalo hrať, počasie neskôr opäť prinútilo organizátorov zrušiť denný program. Muži tak nedokončili v utorok ani jeden zápas.

 

Prvé dva štvrťfinálové duely mužskej dvojhry Andy Murray - Richard Gasquet a Stan Wawrinka - Albert Ramos-Vinolas presunuli až na stredu, rovnako ako nedohraté osemfinálové stretnutia.

 

Najvyššie nasadený srbský tenista Novak Djokovič prehral úvodný set osemfinále so Španielom Robertom Bautistom Agutom 3:6, keď sa nedokázal vyrovnať s ťažkými podmienkami. Po nútenej pauze hru zlepšil, druhý set získal po vydarenej koncovke 6:4 a v treťom sete vedie už 4:1. Dážď ale za tohto stavu opäť vyhnal tenistov z dvorca a prerušil aj strenutia na ostatných dvorcoch. Pred siedmou večer organizátori definitívne ukončili utorňajší program v Paríži.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona