Roland Garros: Cibulková postúpila suverénne do 2. kola dvojhry

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 13:03 • 2 min
Roland Garros: Cibulková postúpila suverénne do 2. kola dvojhry

PARÍŽ - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. V úvodnom kole si ako nasadená dvadsaťštvorka poradila s Číňankou Saj-saj Čeng 6:3, 6:1. Jej ďalšou súperkou bude Chorvátks Ana Konjuhová.

slovakia

left justify in out

Vlani slovenská jednotka na antuke vo francúzskej metropole neštartovala pre zranenie achilovky, jej maximom je semifinále z roku 2009.

 

Cibulkovej vyšiel úvod zápasu so Saj-saj Čeng, keď v druhom geme prelomila podanie súperky a po potvrdení brejku si vybudovala nsákok 3:0. Číňanka síce následne znížila na 2:3, no v šiestom geme opäť stratila servis a Cibulková získala úvodný set vo svoj prospech. V druhom dejstve zverenka trénera Mateja Liptáka po dvoch brejkoch odskočila Saj-saj Čeng na 4:1 a zápas už s prehľadom dotiahla do úspešného konca.

 

ženy - dvojhra - 1. kolo:

Dominika CIBULKOVÁ (24-SR) - Saj-saj Čeng (Čína) 6:3, 6:1

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona