Roland Garros: Cibulková postúpila do 2. kola štvorhry

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 18:37 • 2 min
Roland Garros: Cibulková postúpila do 2. kola štvorhry

PARÍŽ - Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila do 2. kola štvorhry na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (25. mája - 8. júna, celková dotácia 25 018 900 eur, antuka).

slovakia

left justify in out

Cibulková spoločne s Belgičankou Kirsten Flipkensovou ako nenasadené hráčky zdolali turnajové osmičky z Nemecka Juliu Görgesovú a Annu-Lenu Grönefeldovú za 134 minút 7:5, 2:6, 7:5. Slovenka a Belgičanka mohli zápas ukončiť aj skôr, ale za stavu 5:4 v treťom sete pri podaní súperiek nepremenili tri mečbaly. Súperkami Cibulkovej s Flipkensovou v 2. kole budú rovnako nenasadené Američanky Madison Keysová, Alison Riskeová.

 

Cibulková pokračuje na Roland Garros aj vo dvojhre. V piatkovom 3. kole si nasadená deviatka Cibulková zmeria sily s Austrálčankou Samanthou Stosurovou (19.). 

 

Štvorhra žien - 1. kolo: 
Dominika Cibulková, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.) - Julia Görgesová, Anna-Lena Grönefeldová (Nem.-8) 7:5, 2:6, 7:5 za 134 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies