Roland Garros: Bouchardová má na okruhu len súperky, nie kamarátky

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 12:42 • 2 min
Roland Garros: Bouchardová má na okruhu len súperky, nie kamarátky

PARÍŽ - Kanadská vychádzajúca hviezda tenisu Eugenie Bouchardová 18. apríla odmietla podať Kristíne Kučovej ruku počas žrebu programu fedcupového duelu predmetných krajín v Québec City, Slovenka to nemusí brať osobne.

slovakia

left justify in out

"Na okruhu nemám kamarátky. Nemyslím si, že je to správna platforma na priateľské vzťahy. Skôr či neskôr si každá s každou zahráme, takže by to išlo proti sebe. Pre mňa sú to len súperky," povedala 20-ročná semifinalistka januárových melbournských Australian Open Bouchardová na tlačovej besede po nedeľňajšom víťazstve nad Nemkou Angelique Kerberovou v osemfinálovom 4. kole dvojhry žien na parížskom antukovom Roland Garros. 

 

Šestnástka renkingu WTA Bouchardová v apríli vysvetlila svoj odklon od štábnej kultúry tým, že považuje tradíciu spoločných fotografií za suchopárnu a neúprimnú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona