Roland Garos: Stosurová hrá s piatimi stehmi na nohe, spadla v posilňovni

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 11:47 • 2 min
Roland Garos: Stosurová hrá s piatimi stehmi na nohe, spadla v posilňovni

PARÍŽ - Austrálska grandslamová šampiónka Samantha Stosurová hrá na tenisovom Roland Garros v Paríži s piatimi stehmi na nohe, neovplyvňuje to jej výkon.

slovakia

left justify in out

"Minulú stredu som mala nehodu v posilňovni. Spadla som a riadne som si to sekla. Až som videla všetky hviezdičky. Dala som si dva a pol dňa voľna. Našťastie, nepociťujem bolesť, keď hrám. Hojí sa to dobre," povedala 30-ročná univerzálka po tom, ako v pondelok v 1. kole prekonala Portoričanku Mónicu Puigovú dvakrát 6:1. 

 

Niekdajšia štvorka singlového renkingu WTA Stosurová, teraz 18. vo svetovom rebríčku vo dvojhre, je na úrovni veľkej štvorky šampiónkou z newyorských US Open 2011. Na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska si v roku 2010 zahrala vo finále, nesplnila v ňom úlohu favoritky proti Talianke Francesce Schiavoneovej. Teraz ju v 2. kole vyzve Rakúšanka Yvonne Meusburgerová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies