Rola Abby Sciuto sa Pauley Perrette ešte nezunovala

NETKY.SK • 20 Február 2015, 17:21 • 2 min
Rola Abby Sciuto sa Pauley Perrette ešte nezunovala

LONDÝN - Americkú herečku Pauley Perrette stále baví hrať svojskú forenznú vedkyňa Abby Sciuto, ktorú už viac ako desať rokov stvárňuje v seriáli NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003). Štyridsaťpäťročná rodáčka z New Orleans to uviedla pre portál Digital Spy.

slovakia

left justify in out

"Nedokážem si predstaviť, že by Abby nebola súčasťou toho sveta. Myslím si, že taký svet by nechcel ani nikto iný. Určite nechcem byť zodpovedná za to, že by v ňom chýbala práve Abby - také niečo si nechcem vziať na zodpovednosť,“ vyjadrila sa. "Každý deň ďakujem za túto prácu. Vždy, keď dostanem do rúk nový scenár, neviem sa dočkať, čo Abby čaká. Ľudia mi neustále vravia, ako tú postavu zbožňujú - ja to cítim rovnako,“ doplnila Perrette, ktorá si myslí, že fanúšikovia tohto televízneho projektu milujú čiernovlasú vedkyňu takú, aká je. Výrazná zmena by jej podľa umelkyne uškodila a zarmútila by mnohých ľudí. "Vývoj Abby je ošemetná vec... pretože je ako zo sveta anime. Je naozaj ako animovaná postavička a pokiaľ ide o kreslené postavičky, ľudia neradi vidia, že sa priveľmi menia,“ uviedla ďalej herečka, ktorá dúfa, že tvorcovia seriálu v nových epizódach prezradia viac o živote svojráznej vedkyne. Potešil by ju vraj napríklad pohľad do jej domu. 

 

Pauley Perrette sa ako Abby Sciuto objavila aj v seriáloch NCIS: Los Angeles (2009) a NCIS: New Orleans (2014). Diváci ju mohli vidieť aj vo filmoch Na pokraji slávy (2000) alebo Kruh (2002). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies