Roky trápil adoptívnu matku, mladého recidivistu obvinili

NETKY.SK • 16 August 2013, 12:42 • 2 min
Roky trápil adoptívnu matku, mladého recidivistu obvinili

TRENČÍN - Niekoľko rokov vydieral svoju adoptívnu matku 20-ročný Dominik z Trenčína. Mladík už čelí obvineniam nielen z vydierania, ale aj z nebezpečného prenasledovania a porušovania domovej slobody.

slovakia

left justify in out

Matku, s ktorou už nežije v spoločnej domácnosti, nútil, aby mu dávala peniaze. Žena sa s ním zo strachu nechcela stretávať, no Dominik ju neustále prenasledoval. Násilím dokonca vtrhol do jej bytu. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, hrozil jej, že ak ho udá, zabije nielen ju, ale aj jej priateľa. Žena nakoniec nabrala odvahu a podala trestné oznámenie. Dominik je recidivista, ktorý aj napriek mladému veku bol v minulosti súdne trestaný, dodala Antalová. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies