Vláda rokuje s investormi, ktorí chcú v SR preinvestovať 1 mld. eur

NETKY.SK • 9 December 2015, 14:09 • 2 min
Vláda rokuje s investormi, ktorí chcú v SR preinvestovať 1 mld. eur

BRATISLAVA – Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) plánuje pre svojich zákazníkov viacero zmien. N

slovakia

left justify in out

Po rokovaní vlády to uviedol na tlačovej besede premiér Robert Fico. "Momentálne rokujeme o investíciách v objeme jednej miliardy eur,“ povedal predseda vlády. Veľká investícia by mala byť umiestnená pri Banskej Bystrici. "Je tam potom ešte jedna veľká investícia, ktorá sa týka investora z ďalekého východu. Dohromady by malo vzniknúť pri Banskej Bystrici 2 500 nových pracovných miest,“ dodal Fico.


Podľa premiéra kabinet disponuje informáciami, že ďalší investori majú záujem podať na vládu svoje žiadosti o poskytnutie investičných stimulov, napríklad z papierenského priemyslu. "Myslím si, že ma natoľko poznáte, že dopredu sa nesnažím hovoriť nereálne veci, aj preto napriek tomu, že zmluva o investícii Land Rover je na spadnutie, budeme o nej hovoriť reálne až potom, keď ju podpíšeme,“ konštatoval Fico.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies