Rokovanie krátko po smrti Gauliedera nepovažovali poslanci mesta Galanta za dôstojné

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 08:44 • 2 min
Rokovanie krátko po smrti Gauliedera nepovažovali poslanci mesta Galanta za dôstojné

GALANTA – Rokovanie Mestského zastupiteľstva v Galante naplánované na včera poslanci v čase jeho začiatku zrušili.

slovakia

left justify in out

Podľa viceprimátora Zsolta Takáča nepovažovali za dôstojné rokovať tak krátko po smrti svojho kolegu Františka Gauliedera, ktorý prišiel o život za tragických okolností v sobotu 25. marca. Nový termín rokovania poslaneckého zboru zatiaľ určený nebol.

Okrem schválenia žiadosti o eurofondy na rozšírenie triedeného zberu v meste mali poslanci zaujať stanovisko k riešeniu situácie s eurofonami na rekonštrukciu severného krídla neogotického kaštieľa a mestského parku. Galanta má podľa ministerstva pôdohospodárstva vrátiť z eurofondov 456-tisíc eur, čo predstavuje 25 percent zo všetkých výdavkov. Dôvodom sú zistené porušenia zákona o verejnom obstarávaní a neoprávnené výdavky. V tejto záležitosti sa už v roku 2014 angažoval vtedajší občiansky aktivista a neskôr mestský poslanec František Gaulieder.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies