Rokovania o mýtnom systéme budú 3. augusta tohto roka

NETKY.SK • 12 Júl 2011, 11:14 • 2 min
Rokovania o mýtnom systéme budú 3. augusta tohto roka

Rokovania o mýtnom systéme budú 3. augusta tohto roka - Doprava Združenie cestných dopravcov Česmad vyzýva ku korektnosti pri rokovaniach o mýtnych sadzbách.

slovakia

left justify in out

img

Združenie cestných dopravcov Česmad vyzýva ku korektnosti pri rokovaniach o mýtnych sadzbách. Rokovania zainteresovaných partnerov o tejto téme sú stanovené na 3. august tohto roka s tým, že k sumarizácii údajov dôjde koncom júla.
      "Dovtedy vyzývame všetkých autodopravcov, aby dodržiavali dohody a zbytočne nešpekulovali. Nemá to v tejto chvíli zmysel," konštatoval v stanovisku pre médiá prezident združenia Pavol Jančovič, a to v súvislosti s informáciami médií o mýtnych sadzbách.
      Česmad tiež zdôrazňuje, že je pripravený prijať všetky rozumné návrhy. A to tie, ktoré zefektívnia mýtny systém sadzieb a tým aj podmienky pre nákladnú dopravu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona