Rokovania medzi Mourinhom a Manchestrom United finišuju

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 09:09 • 2 min
Rokovania medzi Mourinhom a Manchestrom United finišuju

MANCHESTER - Rokovania medzi portugalským futbalovým trénerom Jose Mourinhom a vedením Manchestru United sa blížia ku koncu. Podľa britského denníka "The Sun" by k definitívnej dohode malo prísť v priebehu najbližších 48 hodín. Mourinho od novej sezóny na lavičke "červených diablov" s najväčšou pravdepodobnosťou nahradí Louisa Van Gaala.

slovakia

left justify in out

V kuloároch sa ako o možnom nástupcovi Holanďana hovorilo aj o koučovi Paríža St. Germain Laurentovi Blancovi. Podľa britských médií je však Mourinho kandidátom číslo jeden. Ako informovala agentúra dpa, portugalský kormidelník by mal podpísať trojročný kontrakt v hodnote 77 miliónov eur, ktorý by z neho urobil najlepšie plateného trénera v histórii. Mourinho je bez angažmánu od jesene minulého roka, keď sa musel "porúčať" z londýnskej Chelsea.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies