Rokovania Mayweathera s Pacquiaom sa chýlia ku koncu, rozdelia si 250 miliónov

NETKY.SK • 16 Február 2015, 11:29 • 2 min
Rokovania Mayweathera s Pacquiaom sa chýlia ku koncu, rozdelia si 250 miliónov

NEW YORK - Rokovania medzi boxermi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom sú v cieľovej rovinke, otázne však zostáva, či sa skončia dohodou.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter sa na tom zhodli renomovaní boxerskí novinári Kevin Iole, Dan Rafael z ESPN a Chris Mannix zo Sports Illustrated. Podľa správy Garetha Daviesa v The Telegraph už 36-ročný filipínsky pästiar Pacquiao podpísal kontrakt, ktorého podmienky sú nasledovné: súboj sa uskutoční 2. mája v Las Vegas, dvojica si rozdelí 250 miliónov amerických dolárov v pomere 60 ku 40 percent v prospech o rok staršieho Američana Mayweathera. Papiere putovali k "Moneymu", teraz je na ťahu on. Bez ohľadu na to, či bude výsledok rokovaní pozitívny alebo negatívny, oznámenie by malo prísť čoskoro.

 

Floyd Mayweather však informácie o Pacquiaovom podpise poprel. Na nedeľňajšom Zápase hviezd basketbalovej NBA v New Yorku reagoval podľa periodika New York Daily News na otázky o dlhoočakávanom súboji podráždene: "Môžem sa vás niečo spýtať? Sme na boxe? Nie sme, rešpektujte prosím moje súkromie. Nič som nepodpísal, ani on. Sú to len dohady, no dúfam, že sa nám to podarí zrealizovať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies