Rok 2016 bol pre Missku Kristínu Činčurovú výnimočný

NETKY.SK • 30 December 2016, 15:23 • 2 min
Rok 2016 bol pre Missku Kristínu Činčurovú výnimočný

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová nemá špeciálne plány na Silvestra a najšťastnejšia bude, keď ho strávi s najbližšími. Do nového roka si vraj vždy praje to isté - čo to je, ale prezradiť nechcela.

slovakia

left justify in out

„Vždy si prajem to isté, neprezradím vám čo, aby sa to naozaj splnilo. Je to ale to najdôležitejšie, čo v živote potrebujeme. Predsavzatia si nezvyknem dávať ale mám pocit, že na Nový rok vždy dostanem mnoho nových síl a motiváciu na sebe ešte viac a viac pracovať a byť, čo najlepším človekom,“ povedala pre agentúru SITA.


Rok 2016 bol pre Činčurovú nielen úspešný, ale v mnohom naplnil aj jej očakávania. Ako priznala, niektoré dokonca predčil. „Rok 2016 bol pre mňa jedným z najvýnimočnejších a verím, že taktiež jedným z najprelomovejších rokov môjho života, keďže som sa stala Miss Slovensko, zmaturovala, zúčastnila sa Miss World a začala bývať v Bratislave. Už navždy mi tento rok utkvie ako jeden z najkrajších rokov môjho života a nesmierne si cením, že som ho mohla prežiť po boku mojich najbližších. Kiežby sme takýchto nádherných rokov v živote mali viac,” zaželala si rodená Lučenčanka.


Na novoročné záväzky pozerá ako na možnosť pripomenúť si svoje hodnoty a ciele, ktoré vyznáva počas celého roka. „Určite sa veľmi teším na ďalší ročník Miss Slovensko a na ďalšiu kráľovnú, ktorej prenechám korunku. Ale, samozrejme, sa teším na všetko, čo ma čaká. Splnila som si sen a vytvorila projekt, ktorým som pomohla deťom z onkologického centra v Košiciach. Taktiež som spoznala niekoľko nových skvelých ľudí, ktorí ma veľmi inšpirovali a naučili mnoho nového. Pevne verím a budem na tom tvrdo pracovať, aby to bol ďalší krásny rok a aby som si toto isté, čo som povedala teraz mohla znovu povedať na konci roka 2017,” uzatvorila sympatická blondínka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies