Rok 2014 privítalo v centre mesta asi 35.000 ľudí

NETKY.SK • 1 Január 2014, 11:35 • 2 min
Rok 2014 privítalo v centre mesta asi 35.000 ľudí

BRATISLAVA - Približne 35.000 ľudí strávilo silvestrovskú noc v uliciach hlavného mesta. Boli medzi nimi Bratislavčania i množstvo turistov. TASR o tom informoval hovorca mesta Stano Ščepán.

slovakia

left justify in out

"Noc v centre prebehla bez mimoriadnych udalostí," povedal hovorca bratislavskej Mestskej polície Peter Pleva. Zaznamenané boli len drobné poranenia. Pod Mostom SNP však v noci podľa Plevu museli riešiť poškodzovanie zastávky mestskej hromadnej dopravy a v jednom prípade skončil na policajnom oddelení muž podozrivý z útoku na verejného činiteľa.

V hlavnom meste sa hneď po skončení silvestrovských osláv začalo veľké upratovanie. "Čistiace čaty museli vyzbierať doslova koberec fliaš, najmä na Nábreží generála Ludvíka Svobodu, ale aj na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí," povedal Ščepán. O 7.00 h už boli podľa neho všetky hlavné plochy vrátane Námestia SNP vyčistené. Ďalšie štyri hodiny však dve čistiace skupiny ešte dočisťovali mesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies