Rojo uviazol na križovatke záujmov

NETKY.SK • 14 August 2014, 16:20 • 2 min
Rojo uviazol na križovatke záujmov

LISABON - Do šachovej partie, ktorá rozhodne o budúcnosti argentínskeho futbalistu Marcosa Roja, vstúpila ďalšia strana - spolumajiteľská spoločnosť Doyen Sports.

slovakia

left justify in out

Jedna z hviezd tohtoročných majstrovstiev sveta zvolila taktiku nátlaku na svojho zamestnávateľa Sporting Lisabon, aby si vynútila súhlas s prestupom do Manchestru United. Obranca v utorok odmietol trénovať, za čo ho portugalský klub potrestal nezaradením do zostavy pre otvárací zápas novej sezóny najvyššej domácej súťaže. Podľa Sportingu za nitky ťahá Doyen, ktorý zasahuje do vzťahu medzi klubom a hráčom s cieľom predať ho.

 

"Sporting má právo zamietnuť transfer Marcosa Roja, ale v tom prípade musí pamätať na kompenzácie vyplývajúce z našej vzájomnej zmluvy," varovala spoločnosť, ktorá v roku 2012 zaplatila 75 percent odstupného za Rojov prestup zo Spartaka Moskva do Sportingu. 

 

Dvadsaťštyriročného defenzívneho univerzála Roja chce do svojho kádra tréner Manchestru United Louis van Gaal. Ponúka za neho Sportingu 24 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies