Róisín Murphy zverejnila videoklip k piesni Unputdownable, predviedla sa vo viacerých kostýmoch

NETKY.SK • 26 Október 2015, 12:50 • 2 min
Róisín Murphy zverejnila videoklip k piesni Unputdownable, predviedla sa vo viacerých kostýmoch

BRATISLAVA - Írska speváčka Róisín Murphy zverejnila videoklip k piesni Unputdownable. O réžiu novinky sa postarala samotná 42-ročná interpretka, ktorá sa v klipe predstavila v niekoľkých kostýmoch.

slovakia

left justify in out

Skladba Unputdownable pochádza z albumu Hairless Toys, ktorý sa dostal na trh tento rok v máji. Nahrávka obsahuje dovedna osem piesní, medzi ktorými sú aj single Exploitation a Evil Eyes. Speváčkina tretia štúdiovka sa v súčasnosti uchádza o prestížnu Mercury Prize.


Róisín Marie Murphy je známa najmä ako členka už neexistujúceho elektronického dua Moloko, ktoré tvorila so svojím vtedajším priateľom Markom Brydonom. Dvojica spolu vydala štúdiovky Do You Like My Tight Sweater? (1995), I Am Not a Doctor (1998), Things to Make and Do (2000) a Statues (2003). Od roku 2004 sa Murphy venuje sólovým projektom. Okrem spomínanej novinky vydala albumy Ruby Blue (2005) a Overpowered (2007) či EP nahrávky Sequins 1 - 3 (2005) a Mi Senti (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies