Rohan Dennis zostáva v tíme BMC Racing

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 12:00 • 2 min
Rohan Dennis zostáva v tíme BMC Racing

NEW YORK- Cyklistický tím BMC Racing predĺžil zmluvu so svojím súčasným jazdcom Rohanom Dennisom. Americké zoskupenie nezverejnilo detaily nového kontraktu.

slovakia

left justify in out

Austrálsky časovkársky špecialista prišiel do BMC v roku 2014 z tímu Garmin-Sharp, rok na to triumfoval na pretekoch Tour Down Under a USA Pro Challenge. Koncom roka 2014 a potom aj v sezóne 2015 pomohol Dennis BMC k majstrovskému titulu v časovke družstiev. Rodák z Adelaide vlani vo februári prekonal rekord v hodinovke, v júli si na seba obliekol žltý dres lídra na Tour de France po víťazstve v úvodnej časovke v holandskom Utrechte.

"Už je to skoro dva a pol roka, čo som súčasťou BMC Racing. Prvý polrok mi ukázal, že v tíme mi veria. Dali mi šesť mesiacov na to, aby som sa predviedol, čo si veľmi cením, rovnako ako podporu počas nasledujúceho obdobia. BMC vždy stál za mnou, či už počas hodinového rekordu, príprav na časovky alebo aj v čase choroby. Je to skvelý tím a výborné miesto pre mňa," cituje Dennisa portál cyclingnews.com.


mp;ru



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies