Rogers v Tinkoff-Saxo aj ďalšie dva roky

NETKY.SK • 18 August 2014, 18:24 • 2 min
Rogers v Tinkoff-Saxo aj ďalšie dva roky

KODAŇ - Cyklistický tím Tinkoff-Saxo, v ktorom bude od budúcej pôsobiť Slovák Peter Sagan, v pondelok predĺžil kontrakt s Austrálčanom Michaelom Rogersom.

slovakia

left justify in out

Víťaz jednej etapy na tohtoročnej Tour de France podpísal novú zmluvu na dva roky.

 

"Som nadšený, že zostávam. V predchádzajúcich dvoch sezónach a najmä v tej súčasnej som mal pocit, že ako tím sme boli na pokraji niečoho zvláštneho. Najviac som to cítil na Tour. Vždy som bol veľkým zástancom tímovej práce a aj to je dôvod, prečo si myslím, že som dobre zapadol do tohto zoskupenia. Sme schopní súťažiť s rôznymi typmi jazdcov a užívam si rolu podporovateľa niektorých mladších pretekárov," uviedol Rogers pre oficiálnu stránku rusko-dánskej stajne. 

 

Rogers vstúpil do profesionálnej cyklistiky v roku 2001 a v rokoch 2003, 2004 a 2005 sa stal majstrom sveta v časovke. Začiatkom milénia vyhral aj niekoľko etapových pretekov. Do tímu Tinkoff-Saxo prestúpil vlani zo Sky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies