Rodriguez nemá natrhnutý sval,jeho štart proti Anglicku je otázny

NETKY.SK • 1 Júl 2018, 10:41 • 2 min
Rodriguez nemá natrhnutý sval,jeho štart proti Anglicku je otázny

MOSKVA - Kolumbijsky futbalista James Rodriguez nemá podľa vyhlásenia národnej federácie natrhnutý lýtkový sval. Snímky odhalili len drobný opuch. Jeho štart v utorňajšom osemfinále MS 2018 proti Anglicku je však naďalej otázny.

slovakia

left justify in out

To, či Rodriguez proti Albiónu nastúpi neprezradili ani jeho spoluhráči v rozhovoroch pred sobotňajším tréningom. "James je nepochybne lídrom, no v našom mužstve sú aj iní hráči, ktorí ho vedia v prípade potreby zastúpiť a nakloniť misky váh na našu stranu," povedal stredopoliar Carlos Sanchez.

 

Jeho slová podporil aj brankár Camilo Vargas: "Nie je tajomstvom, že James je pre nás veľmi dôležitý, nie len ako hráč, ale aj ako člen tímu. Musím však súhlasiť s Carlosom. Každý, kto sa dostal do reprezentácie, chce odovzdať to najlepšie. Nech sa stane čokoľvek, všetci členovia tímu idú za spoločným snom."

 

Rodriguez si zranil lýtkový sval vo štvrtkovom zápase H-skupiny proti Senegalu (1:0) a ihrisko musel nútene opustiť už po pol hodine hry. Vynechal tiež sobotňajší tréning svojho tímu. Informovala o tom agentúra AP. Osemfinálový duel Kolumbia - Anglicko je na programe v utorok o 20.00 h SELČ v moskovskej Otkrytie Arene.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies