Rodriguez dvakrát skóroval, chce zostať v Reale

NETKY.SK • 5 Január 2017, 12:10 • 2 min
Rodriguez dvakrát skóroval, chce zostať v Reale

MADRID - Kolumbijský futbalista James Rodriguez v januárovom prestupovom období neopustí španielsky klub Real Madrid. V stredajšom prvom stretnutí osemfinále Copa del Rey prispel dvoma gólmi k víťazstvu svojho zamestnávateľa nad FC Sevilla 3:0.

slovakia

left justify in out

"Všetci chceme nastupovať pravidelne. Každý si prejde zlým obdobím, ale teraz mám pocit nového začiatku. Zostávam v Madride," vyhlásil Rodriguez, ktorý sa minulý mesiac dožadoval viac herného času. Skóre otvoril ľavačkou spoza šestnástky, druhý zásah pridal, keď premenil pokutový kop.

 

S výkonom Rodrigueza bol spokojný aj tréner Zinedine Zidane, ktorý 4. januára oslávil rok na lavičke Realu. Jeho zverenci neprehrali už v 38 dueloch, za španielskym rekordom FC Barcelona z predchádzajúcej sezóny zaostávajú už len o jeden. "Odohral dobrý zápas, strelil dva góly a poctivo pracoval. Po tomto stretnutí môžem mať radosť," uviedol Zidane.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies