Rodriguez ako piaty hráč v MLB dosiahol hranicu 650 homerunov

NETKY.SK • 27 August 2013, 13:10 • 2 min
Rodriguez ako piaty hráč v MLB dosiahol hranicu 650 homerunov

NEW YORK - Hviezdny americký bejzbalista Alex Rodriguez sa v pondelok zapísal do histórie Major League Baseball (MLB).

slovakia

left justify in out

Pálkar New Yorku Yankees dosiahol v zápase s Toronto Blue Jays svoj 650. homerun v kariére a stal sa po Barry Bondsovi (762), Hankovi Aaronovi (755), Babe Ruthovi (714) a Williemovi Maysovi (660) len piatym hráčom v histórii zámorskej súťaže, ktorému sa podarilo dosiahnuť túto métu. Napriek tomuto míľniku 38-ročný Rodriguez prehre 2:5 s Torontom nezabránil.

Povesť najlepšie plateného bejzbalistu sveta nedávno pokazila dopingová aféra, víťaz Svetovej série z roku 2009 dostal 5. augusta zákaz štartu v 211 zápasoch pre spojenie s floridským laboratóriom Biogenesis of America, ktoré údajne dodávalo športovcom nedovolené podporné prostriedky. Rodriguez sa proti trestu odvolal, vďaka čomu môže zatiaľ hrať. Rozhodnutie ohľadne dopingovej kauzy padne nie skôr ako v novembri. Informovala o tom agentúra dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona