Rodman sa po 42 rokoch stretol s otcom

NETKY.SK • 19 Júl 2012, 11:17 • 2 min
Rodman sa po 42 rokoch stretol s otcom

Rodman sa po 42 rokoch stretol s otcom - Ostatné športy Bývalá hviezda zámorskej basketbalovej NBA Dennis Rodman sa po 42 rokoch stretol s otcom. Môže za to exhibičný zápas na Filipínach.

slovakia

left justify in out

img

Bývalá hviezda zámorskej basketbalovej NBA Dennis Rodman sa po 42 rokoch stretol s otcom. Môže za to exhibičný zápas na Filipínach.
      Philander Rodman Jr. je otcom 29 detí so 16 rôznymi ženami. Podľa vlastných slov ho prekvapilo, že jeho syn súhlasil so stretnutím. Otec sa snažil stretnúť s členom Siene slávy NBA už počas exhibície v roku 2006 v Manile.
      Philander, ktorý žije na Filipínach takmer 50 rokov, chcel vysvetliť Rodmanovi, že neopustil rodinu v USA. Napokon však mali čas len na pozdrav a podanie rúk. Vojnový veterán z Vietnamu v súčasnosti prevádzkuje reštauráciu Rodman's Rainbow Obamaburger v meste Angeles City.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies