Rodman bude bojovať s alkoholom

NETKY.SK • 19 Január 2014, 11:33 • 2 min
Rodman bude bojovať s alkoholom

LOS ANGELES - Bývalý kontroverzný americký basketbalista Dennis Rodman navštívil rehabilitačné protialkoholické centrum.

slovakia

left justify in out

Bývalý kontroverzný americký basketbalista Dennis Rodman navštívil rehabilitačné protialkoholické centrum. Informáciu priniesla CNN a následne americké webové stránky. Rodman by mal na zatiaľ neznámom mieste zrejme podstúpiť odvykaciu kúru od stredy tohto týždňa. Zatiaľ nie je známe, ako dlho tam zostane. Púťdesiatdvaročný Rodman v poslednom čase spôsobil rozruch okolo svojej osoby viacerými návštevami KĽDR, kde sa osobne stretol so svojim "najlepším priateľom", severokórejským lídrom Kim Čong-unom. Nedávno sa tiež ospravedlnil za svoje slová na adresu amerického kresťanského misionára Kennetha Baea väzneného severokórejským režimom, o ktorom v rozhovore pre CNN vyhlásil, že si trest odňatia slobody na 15 rokov zaslúžil.

Rodman je päťnásobný šampión NBA v dresoch Detroit Pistons a Chicago Bulls z 80. a 90. rokov minulého storočia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona