Rodinná tragédia v Portugalsku: Podnikateľ vyvraždil rodinu svojej exmanželky

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 06:31 • 2 min
Rodinná tragédia v Portugalsku: Podnikateľ vyvraždil rodinu svojej exmanželky

LISABON - O rodinnej tragédii mimoriadnych rozmerov v Portugalsku informovali v stredu nielen tamojšie, ale aj nemecké, rakúske a iné zahraničné médiá s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa nich 44-ročný podnikateľ skoncoval v rodinnej kaviarni na severe krajiny desiatkami výstrelov nielen so svojou exmanželkou, ale aj jej rodičmi a niekdajším nevlastným synom. Páchateľ sa po krvavom zločine pokúsil na automobile ujsť do susedného Španielska, avšak niekoľko kilometrov pred štátnou hranicou spôsobil dopravnú nehodu. Tam ho policajti zadržali.

 

U muža, ktorého sa predtým neúspešne pokúsil odzbrojiť jeho vlastný, 16-ročný syn, ktorého matka je medzi obeťami, našli muži zákona šesť strelných zbraní vrátane dvoch zrejme vražedných. Tínedžer, ktorý rodinnú tragédiu prežil, je v starostlivosti psychológov.

 

Za krviprelievaním stoja podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov spory okolo pozemkov a príjmov z prenájmov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona