Rodinná tragédia: V garáži našli mŕtve telá milencov aj žiarlivého manžela

NETKY.SK • 19 Október 2017, 20:39 • 2 min
Rodinná tragédia: V garáži našli mŕtve telá milencov aj žiarlivého manžela

GÖPPINGEN - Nemeckí kriminalisti vyšetrujú násilnú smrť troch ľudí po náleze ich tiel v podzemnej garáži v Eislingene v okrese Göppingen v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko.

slovakia

left justify in out

Obeťami značného násilia sa podľa predbežných poznatkov vyšetrovateľov stali 56-ročná žena, jej rovnako starý manžel a 26-ročný muž. Mŕtve telá si v jednom zo zaparkovaných motorových vozidiel všimli vo štvrtok v poludňajších hodinách náhodní svedkovia.

 

Privolaní policajti okolie nálezu hermeticky uzavreli a začali s obhliadkou dejiska a zhromažďovaním stôp. Ako uviedol jeden z mužov zákona podľa regionálnej rozhlasovej a televíznej stanice SWR, podľa poznatkov z miesta činu ide jasne o rodinnú tragédiu, predmetom skúmania je i možnosť tzv. rozšírenej samovraždy.

 

Zdá sa jasné, že zosnulá žena opustila manžela v súvislosti s 26-ročný mladým mužom, povedal hovorca polície pre SWR. Opustený sa jej za to viacnásobne vyhrážal a avizoval, že ublíži jej i jej mladšiemu priateľovi. Navyše tento muž milencov už niekoľko mesiacov sledoval a obťažoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona