Rodinná dráma? V Bavorsku našli v horiacom dome mŕtvu matku a jej dve deti

NETKY.SK • 7 Február 2017, 18:34 • 2 min
Rodinná dráma? V Bavorsku našli v horiacom dome mŕtvu matku a jej dve deti

MNÍCHOV - Nemeckí kriminalisti vyšetrujú okolnosti, ktoré viedli k predčasnému úmrtiu 39-ročnej matky a jej dvoch detí, synčeka a dcérky, v bavorskom Kirchehrenbachu.

slovakia

left justify in out

Práve tam našli telá zosnulých v rodinnom dome, mnoho indícií naznačuje, že za ich skonom môže byť rodinná dráma. Zosnulá žena a jej manžel, otec detí, sa rozišli krátko pred vianočnými sviatkami, informovali internetové vydanie denníka Bild i Bavorský rozhlas (BR).

 

Ich materiály sa zhodujú až na vek detí, podľa Bildu išlo o deti vo veku štyroch a dvoch rokov, podľa BR vo veku piatich a troch rokov.

 

Polícia zatiaľ nepotvrdila ani identitu obetí a vzhľadom na skoré štádium vyšetrovania ani tézu, v zmysle ktorej žena najskôr pripravila o život deti, potom založila požiar a skoncovala so sebou.

Aktuálne miesto pobytu otca detí polícia neuviedla.

 

Hovorca polície sa obmedzil iba na stručné konštatovanie, že na objasnení presných okolností úmrtia sa pracuje.

 

Kriminalistov privolali do obce, v ktorej žije asi 2300 ľudí, dnes v poludňajších hodinách. Policajná hliadka potom zvonku objavila v budove bezduché telá, avšak v horiacom objekte sa muži zákona priotrávili dymom. Informovali tak hasičov, ktorí pri hasení plameňov našli mŕtve telá. Policajtov museli s príznakmi otravy dymom previezť na pozorovanie do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies