Rodinná dráma na Floride: Muž zastrelil svoju dcéru a šesť vnúčat!

NETKY.SK • 19 September 2014, 06:28 • 2 min
Rodinná dráma na Floride: Muž zastrelil svoju dcéru a šesť vnúčat!

WASHINGTON - Päťdesiatjedenročný muž v malej obci na Floride zastrelil vo štvrtok svoju dospelú dcéru a šesť zo svojich vnúčat a potom aj sám seba. Vnúčatá boli vo veku od troch mesiacov do približne 10 rokov, informoval na tlačovej konferencii šerif v okrese Gilchrist Robert Schultz.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry Associated Press nechcel povedať, či bola zabitá žena matkou niektorých zo zavraždených detí. Šerif povedal, že starý otec Don Spirit sa predtým v telefonáte vyhrážal, že ublíži sebe aj iným. Keď polícia dorazila na miesto činu, rozhodol sa spáchať samovraždu. Policajti následne objavili ďalších sedem mŕtvych.
      

Schultz označil starého otca, ktorý bol už v minulosti trestaný, za jediného podozrivého a povedal, že v dome zostali nažive nejakí ľudia. Nechcel však identifikovať obete, pretože neboli informovaní ich príbuzní, ani použité zbrane a povedal, že nepozná motív činu. Obec Bell má iba 350 obyvateľov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona