Rodinka a tím až prirýchlo pustili Federera hrať v Ríme

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 13:40 • 2 min
Rodinka a tím až prirýchlo pustili Federera hrať v Ríme

RÍM - Pre švajčiarskeho tenistu Rogera Federera bude tohtotýždňový antukový turnaj v Ríme prvým už v pozícii štvornásobného otecka.

slovakia

left justify in out

K štvorročným dvojičkám Myle Rose a Charlene Rive priviedla jeho manželka Miroslava Vavrinecová minulý utorok na svet chlapcov Lea a Lennyho. Bojnická rodáčka dala mužovi požehnanie na cestu do večného mesta.

 

"Bolo ťažké opustiť rodinku, ale čoskoro s ňou znova budem," cituje internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP) 32-ročného bazilejského rodáka. "Rozhodnutie padlo vo štvrtok. Hovoril som s Mirkou aj s mojím tímom. Pýtal som sa ich na názor a oni až prirýchlo vyhlásili, že mám ísť hrať. Odvetil som teda, že v poriadku. Ak ma nechcú nablízku, tak odchádzam!" so smiechom vyhlásil Federer. 

 

"Je to super emocionálne. Je pekné byť takou početnou rodinou," skonštatoval niekdajší líder svetového rebríčka vo dvojhre Federer, teraz štvrtý v renkingu. V 1. kole v talianskej metropole mal voľný žreb. V stredu približne po 13.30 h ho v 2. kole vyzve Francúz Jérémy Chardy. 

 

Federer naposledy hral 20. apríla v monackom Monte Carle, vo finále prehral s krajanom Stanislasom Wawrinkom. Minulý týždeň sa odhlásil z turnaja v Madride, medzičasom trénoval s Austrálčanom Nickom Kyrgiosom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies