Rodina Tarona Egertona je dôvodom prečo išiel študovať herectvo

NETKY.SK • 24 September 2017, 12:06 • 2 min
Rodina Tarona Egertona je dôvodom prečo išiel študovať herectvo

BRATISLAVA - Rodina waleského herca Tarona Egertona je dôvodom prečo sa rozhodol študovať herectvo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Birkenheadu to prezradil počas rozhovoru pre magazín People, v ktorom uviedol, že ho členovia rodiny vždy veľmi podporovali v kariére a dokonca mu vyzbierali peniaze, aby mohol ísť na konkurz na prestížnu Kráľovskú akadémiu dramatických umení. "Nepochádzam z bohatého prostredia. Na konkurz bolo treba 40 alebo 50 libier, tak moja teta, môj otec, mama a nevlastný otec, mi dali peniaze, aby som tam mohol ísť," zaspomínal herec. "Každý z nich mi pomohol nájsť si tam (v Londýne pozn. red.) ubytovanie, keď sa to nedarilo mne. Bolo to naozajstné rodinné úsilie, zaplatiť mi za konkurz na divadelnú škodu. Keď som tam dostal miesto, bol som veľmi šťastný. Stále mám pocit, že je to úspech celej rodiny," dodal.

Predstaviteľ Eggsyho Unwina z akčnej série Kingsman ďalej prezradil, že sa za veľkú podporu neskôr mame aj náležite odvďačil. "S hrdosťou musím povedať, že som vlani kúpil mojej mame dom. Myslím, že ešte stále pre to plače," povedal s humorom Egerton.

Taron Egerton je známy najmä pre účinkovanie v snímkach Kingsman: The Secret Service (2014) a Kingsman: Zlatý kruh (2017). Okrem toho si napríklad zahral vo filmoch Testament mladosti (2014), Legendy zločinu (2015), Orol Eddie (2016) a v roku 2014 sa tiež predstavil ako Dennis 'Asbo' Severs v seriáli The Smoke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona