Rodina muža zo Saudskej Arábie chce, aby sa rozviedol: Jeho manželka sa bozkávala s ťavou

NETKY.SK • 17 December 2015, 15:25 • 2 min
Rodina muža zo Saudskej Arábie chce, aby sa rozviedol: Jeho manželka sa bozkávala s ťavou

RIJÁD – Rodina muža zo Saudskej Arábie chce, aby sa rozviedol so svojou manželkou po tom, čo ju jeho matka nachytala, ako sa bozkáva s ťavou.

slovakia

left justify in out

Jej svokra bola údajne svedkom celého incidentu a teraz požaduje, aby sa jej syn rozišiel. Medzi oboma rodina to vyvolalo veľké spory.

 

Napriek protestom oboch manželov, ktorí chcú žiť šťastne až do smrti, manželka odmieta vstúpiť do domu svojho muža, pretože tam býva aj jej svokra.

 

Manželka sa bráni, že údajne spontánne dala pusu ťave, pretože bola šťastná, že im zarába toľko peňazí. Jej nahnevaná svokra však chce, aby sa dvojica rozišla, pretože porušila všetky náboženské normy.

 

Podľa stránky Gulf News sa žena odsťahovala k rodičom a bojí sa návratu za svojím manželom. Chcela by s ním ďalej žiť, ale obáva sa svokry, pretože je údajne chce napadnúť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona