Rodičovská láska: Matka s otcom si vytetovali rovnaké znamienko, aby sa ich dcéra necítila iná

NETKY.SK • 26 Február 2015, 17:45 • 2 min
Rodičovská láska: Matka s otcom si vytetovali rovnaké znamienko, aby sa ich dcéra necítila iná

LONDÝN – Dva rodičia z Veľkej Británie si nechali vytetovať rovnaké červené znamienko, ktoré pokrýva telo ich dcéry, aby sa necítila divná.

slovakia

left justify in out

Osemnásťmesačná Honey-Rae Phillipsová sa narodila so znamienkom, ktoré narástlo a teraz pokrýva takmer polovicu jej celej pravej strany.

 

img

 

Podľa jej matky Tanye Phillipsovej (40) je znamienko vedľajším príznakom zdravotných ťažkostí, ktorými jej dcéra trpela po narodení. „Keď sa narodila, nevedela poriadne dýchať, a tak ju ihneď presunuli a oddelenie intenzívnej starostlivosti. Keď som sa na ňu prišla pozrieť ležala v inkubátore. Ten pohľad mi zlomil srde,“ povedala Tanya.

 

Phillipsovi majú ešte tri ďalšie deti a veľmi im ranilo, keď cudzí ľudia zazerali na nohu malej Honey-Ray, na ktorej má červené znamienko. Keď mala na sebe po prvý raz šortky, počuli ako si starší pár niečo o nej šepká.

 

„Vedela som, že keď vedia byť dospelí takíto, deti budú ešte viac neslušné,“ dodala Tanya. A tak sa so svojím manželom Adamom rozhodli pre tetovanie znamienka, aké má aj ich dcéra, aby nebola jediná, na ktorú smerujú pohľady cudzích ľudí.

 

img

 

Adam dostal tetovanie ako vianočný darček od Tanye, tá ho zas dostala na štyridsiatku od svojho manžela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona