Rodičia viacerých detí v zariadení Čistý deň nesúhlasia s ich premiestnením

NETKY.SK • 16 September 2016, 17:32 • 2 min
Rodičia viacerých detí v zariadení Čistý deň nesúhlasia s ich premiestnením

BRATISLAVA – Ich deti nie sú tovar, aby boli premiestňované z police do police. Ako ich zákonní zástupcovia, ktorí nemajú k nim obmedzené rodičovské práva, je ich žiadosťou a želaním, aby ich deti ukončili celý resocializačný pobyt v galantskom zariadení Čistý deň a nesúhlasia s tým, aby boli kamkoľvek premiestňované.

slovakia

left justify in out

Konštatuje sa to vo vyhlásení doručenom TASR a podpísanom 25 osobami, ktoré o sebe tvrdia, že sú rodičmi detí umiestnených v resocializačnom zariadení Čistý deň.

 

Vyhlásenie je adresované ministrovi práce, sociálnych vecí a rodiny Jánovi Richterovi. "Ubezpečujeme vás, že vieme najinformovanejšie posúdiť, čo je v najlepšom záujme našich detí. Toto tvrdíme preto, lebo metódy práce zariadenia dôverne poznáme, sme v pravidelnom kontakte s deťmi a zúčastňujeme sa na pravidelných rodičovských stretnutiach organizovaných zariadením," konštatuje sa okrem iného vo vyhlásení.

 

Podľa ich tvrdenia Akreditačná komisia do troch dní rozhodla "o poprave zariadenia", ktoré funguje 16 rokov.

 

Autori vyhlásenia tvrdia, že sú pripravení na stretnutie a diskusiu s ministrom Jánom Richterom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies