Rodičia uškrtili v Nemecku svoju dcéru (†19): Nepáčil sa im výber jej partnera

NETKY.SK • 31 Január 2015, 06:31 • 2 min
Rodičia uškrtili v Nemecku svoju dcéru (†19): Nepáčil sa im výber jej partnera

BERLÍN - Muž v Nemecku sa dnes priznal k uškrteniu svojej 19-ročnej dcéry, podľa podozrenia polície išlo o vraždu v mene cti.

slovakia

left justify in out

Rodičov, ktorí sú prisťahovalcami z Pakistanu, zadržiava v súčasnosti polícia vo väzbe. Prokuratúra v západonemeckom meste Darmstadt uviedla, že 51-ročný otec sa priznal k vražde dievčaťa, ktorého telo sa našlo neďaleko parkoviska. "Matka od začiatku pri zločine pomáhala, dokonca aj pri odstraňovaní tela," informovala hovorkyňa prokuratúry, ktorú citovala tlačová agentúra DPA.
      

Podľa prokuratúry otec zabil dcéru po nezhodách, keďže rodičia nesúhlasili s jej plánmi vydať sa za muža, ktorý nebol pre nich prijateľný. Tetu a strýka mladej ženy, ktorí majú nemecké občianstvo, polícia po vypočúvaní prepustila.
      

Polícia tvrdí, že obeť bola zaškrtená holými rukami v byte rodičov v utorok večer 27. januára. Na premiestnenie tela do auta bol použitý invalidný vozík starej mamy dievčiny. Páchatelia odviezli telo do zalesnenej oblasti východne od mesta Darmstadt a zhodili ho dolu z násypu vedľa cesty. V stredu ráno sa telo našlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies