Rodičia pozor! V Dunajskej Strede poľuje na deti tmavá dodávka

NETKY.SK • 1 Február 2018, 13:48 • 2 min
Rodičia pozor! V Dunajskej Strede poľuje na deti tmavá dodávka

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA - Polícia v posledných dňoch zaznamenala v okrese Dunajská Streda prípady, keď neznáme osoby lákajú deti do dodávky.

slovakia

left justify in out

V obci Horná Potôň evidujú tmavú dodávku bez čísel. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, osoby sa deťom prihovárali a snažili sa ich pod zámienkou odvozu domov dostať dnu. Deti sa zachovali správne, keď pomoc cudzích ľudí odmietli.

 

Ďalší prípad avizovali v služobnom obvode Veľký Meder. Jedenásťročný školák povedal rodičom, že ho zo školy sledovala tmavá dodávka. Všetky získané informácie preverujú policajní kriminalisti a spolupracujú s vedením školy v obci Horná Potôň, kde sa prijali po dohode s políciou viaceré preventívne opatrenia. Zároveň uvedené informácie poskytli aj školám v ostatných obvodoch okresu Dunajská Streda a v okrese Galanta.

Polícia apeluje na rodičov a blízkych, aby na túto situáciu upozornili deti. Školákom odporúčajú, aby sa pohybovali pokiaľ možno vo väčších skupinách, menšie deti pod dozorom dospelého, na ponuky od cudzích osôb nereagovali a pokiaľ možno aj deti ihneď kontaktovali políciu na linke 158.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies