Rodičia po 38 rokoch zistili, že vychovali cudzie dieťa! Potom prišiel ešte horší šok

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 18:45 • 2 min
Rodičia po 38 rokoch zistili, že vychovali cudzie dieťa! Potom prišiel ešte horší šok

Nie je to prvý prípad, keď v nemocnici zamenili deti. Rodičia s láskou počali svoje vysnívané bábätko, žena ho deväť mesiacov nosila, potom ho ťažko porodila a domov si odniesli iné!

slovakia

left justify in out

Brazílsky pár, ktorému sa táto krivda stala, je zdrvený. Celý život vychovávali cudzie dieťa, dávali mu lásku a investovali do neho množstvo peňazí v domnení, že ich potomok zaručí pokračovanie ich rodiny.

 

img

Radigena and Geraldo Gasparovci

Foto: EPTV

 

Ako Romualdo vyrastal, postupne sa od svojich rodičov čoraz viac odlišoval. Oni nemali prečo pochybovať, mali ho radi takého, aký bol. Odkedy bol rozdiel viditeľný, o chlapcovi a jeho rodičoch sa v okolí začali šíriť klebety a pokračovalo to desiatky rokov.

 

Romualdo to jedného dňa nevydržal a ako 38 ročný sa rozhodol pre test DNA. Myslel si, že tým jednoznačne preukáže, že on a jeho rodičia sú rodina a klebety skončia. Test ale dopadol inak. Ukázalo sa, že rodina ani zďaleka nie sú. Začali pátrať po pravde a navštívili nemocnicu kde Radigena rodila.

 

V roku 1980 sa tam v približne rovnakom čase narodili dvaja chlapci. Personál deti omylom zamenil a manželia Gasparovci si domov zobrali cudzie dieťa, pričom ich pravé ostalo na pospas niekomu neznámemu.

 

Ďalší nepríjemný šok nastal, keď sa po dlhom pátraní stretli s Romualdovou biologickou sestrou. Tá vyrastala s jeho pravými rodičmi a povedala, že jej brat Noel, ktorého si jej rodičia priviezli z nemocnice, po roku tragicky zomrel.

 

img

Romualdova sestra Nelda a jej manžel Caio

Foto: EPTV

 

 

Nielenže Radigena a Geraldo nevideli svojho syna vyrastať, neuvidia ho už nikdy. To všetko kvôli hlúpej chybe nemocničného personálu.

 

Nemocnica, v ktorej sa incident odohral, sa k situácii vôbec nevyjadrila. Informoval o tom The Ladbible.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona